メニューの中からお好きなものをお選びいただけます
別途サービスチャージ10%かかります。

【冷たい前菜】COLD APPETIZER


- オマール海老と芋セロリのムース オマール海老のコンソメジュレ
- Lobster Scallop Sea Urchin
with lobster consommé jelly on celeriac mousse - キャビア添え+2200
with caviar+2200
- 海の幸をサラダ仕立て 黒トリュフドレッシング
- Seafood salad with Black truffle dressing
Lobster Shrimps Scallop - フォアグラ添え+1100
with duck foie-gras+1100
- 帆立貝のマリネと季節の野菜 クレソンのピューレとパスティスのジュレ
- Marinated scallop and seasonal vegetables
watercress puree with pastis jelly
- サザエと平貝 クルジェットのモワルー グリーンアスパラガスのサラダ
- Assorted shellfishes and smooth zucchini puree
green asparagus salad
- タスマニアサーモンの燻製 サワークリームのムースと根菜
- Lightly smoked salmon with marinated vegetable
and red wine vinegar jelly
- フォアグラのテリーヌと季節のフルーツのコンポート
- Potted duck foie-gras
seasonal fruits compote
- シェフの気まぐれパテと野菜のピクルス
- Today's pate
accompanied with home-made pickles
【温かい前菜】HOT APPETIZER
- フランス産ホワイトアスパラガスの熱々、オランデーズソース +2310
- Steamed French white asparagus
classic egg yolk sauce +2310
- 穴子のポートワイン煮とフォアグラ、シャンピニョンのミルフィーユ
- Conger eel simmered in port wine
sandwiched duck foie-gras and mushrooms
- エスカルゴのベニエとセープ茸 ハーブのソース
- Snails fritter with porcini mushroom
pasrley butter sauce
- フォアグラのポアレ 牛蒡のバルサミコ煮 ソースペリグール
- Pan-fried foie gras with simmered burdock root
Périgueux sauce
【スープ】SOUP AND POTAGE
- コンソメ
- Beef Consommé
- オマール海老のビスク
- Homard lobster bisque
- オニオングラタンスープ
- French onion soup
【お魚料理】FISH

- 舌平目のグラタン《貴婦人仕立て》
- Fillet of sole gratinated
《Bonne Femme》
- 本日の鮮魚をシェフのスタイルで
- Today's fish
''Chef's style''
【お肉料理】MEAT
- 阿智黒毛和牛特選部位 赤ワインソース +1100
- Roasted Japanese WAGYU from ''NAGANO-ACHI''
today's region,red wine sauce +1100
- 骨付き仔羊のロースト エシャロットソース +1320
- Roast rack of lamb
shallot sauce +1320
- リ・ドゥ・ヴォーのムニエル 蛤のクリームソース
- Veal sweetbreads
with shelfish creamy sauce
- ブルターニュ産 仔牛フィレ肉のポアレ ソースペリグール
- Pan-fried French veal fillet
madeira wine sauce flavored with truffles
- 和牛オックステールの赤ワイン煮 +1100
- Braised beef tail from ''JAPAN''
with red wine sauce +1100 - 骨付特大サイズ+2728
Big size+2728
- ちょっと美味しい ハヤシライス
- Hayashi-Rice
chef's special - 特大サイズ+1265
Big size+1265



Dessert デザート
季節のデザートを御用意しております。