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【冷たい前菜】COLD APPETIZER
- オマール海老と芋セロリのムース オマール海老のコンソメジュレ
- HOMARD LOBSTER SCALLOPS SEA URCHIN
with Lobster Consommé Jelly on Celeriac Mousse - キャビア添え+2750
with CAVIAR+2750
- 海の幸をサラダ仕立て 黒トリュフドレッシング
- SEAFOOD SALAD BLACK TRUFFLE DRESSING
Lobster Shrimps Scallop - フォアグラ添え+1584
with DUCK FOIE-GRAS+1584
- 帆立貝と冬の根菜のギリシャ風 生ハムの泡
- SCALLOP CONFIT AND MARINATED ROOT VEGETABLES
Raw Ham's Foam
- アオリイカと北寄貝 パスティスのジュレとフェンネルのムース
- SQUID AND SHELLFISH "HOKKI"
with Pastis Jelly Fennel Mousse
- タスマニアサーモンの燻製 サワークリームのムースと根菜
- LIGHTLY SMOKED TASMANIAN SALMON
with Marinated Vegetable and Red Wine Vinegar Jelly
- フォアグラのテリーヌと季節のフルーツのコンポート
- POTTED DUCK FOIE-GRAS
Compoted Seasonal Fruit and Brioche
- シェフの気まぐれパテと野菜のピクルス
- TODAY'S PATE
accompanied with Home-Made Pickles
【温かい前菜】HOT APPETIZER
- 穴子のポートワイン煮とフォアグラ、シャンピニョンのミルフィーユ
- CONGER EEL SIMMERED IN PORT WINE
sandwiched Duck Foie-Gras Confit and Mushrooms
- エスカルゴと季節野菜の軽い煮込み
- SNAIL STEWED WITH SEASONAL VEGETABLE
Pastis flavor
- フォアグラのポアレ 牛蒡のバルサミコ煮 ソースペリグール
- PAN-FRIED FOIE GRAS
with simmered Burdock Root Périgueux Sauce
【スープ】SOUP AND POTAGE
- コンソメ
- BEEF CONSOMMÉ
- オマール海老のビスク
- HOMARD LOBSTER BISQUE
- オニオングラタンスープ
- FRENCH ONION SOUP
【お魚料理】FISH
- 舌平目のグラタン《貴婦人仕立て》
- FILLET OF SOLE FISH GRATINATED
《Bonne Femme》
- 本日の鮮魚をシェフのスタイルで
- TODAY'S FISH
Chef's Style
【お肉料理】MEAT
- 阿智黒毛和牛特選部位 赤ワインソース +1210
- ROASTED SPECIAL WAGYU FROM ''NAGANO-ACHI''
Today's Region Red Wine Sauce +1210
- 骨付き仔羊のロースト エシャロットソース +1320
- ROAST RACK OF LAMB
Shallot Sauce +1320
- リ・ドゥ・ヴォーのムニエル ノルマンディー風
- VEAL SWEETBREADS MOUNIERE
with Apple Flavor 《Normandy Style》
- ブルターニュ産 仔牛フィレ肉のポアレ ソースペリグール
- PAN-FRIED FRENCH VEAL TENDERLOIN FILLET
Madeira Sauce flavored with Truffles
- 和牛オックステールの赤ワイン煮 +1210
- BRAISED "WGYU" BEEF TAIL
with Red Wine Sauce +1210 - 骨付特大サイズ+2750
Big Size+2750
- ちょっと美味しい ハヤシライス
- Hayashi-Rice
Chef's Special - 特大サイズ+1276
Big Size+1276
Dessert デザート
季節のデザートを御用意しております。














