メニューの中からお好きなものをお選びいただけます
別途サービスチャージ10%かかります。
![メニューleger](http://www.aux-provencaux.co.jp/shared/img/photo_dinner_liger.png)
【冷たい前菜】COLD APPETIZER
![001](http://www.aux-provencaux.co.jp/menulist/wp-content/uploads/001.jpg)
![002](http://www.aux-provencaux.co.jp/menulist/wp-content/uploads/002.jpg)
- オマール海老と芋セロリのムース オマール海老のコンソメジュレ
- Lobster Scallop Sea Urchin
with lobster consommé jelly on celeriac mousse - キャビア添え+2200
with caviar+2200
- 海の幸をサラダ仕立て 黒トリュフドレッシング
- Seafood salad with Black truffle dressing
Lobster Langoustine Scallop - フォアグラ添え+1100
with duck foie-gras+1100
- 平貝のマリネ アスパラガスのスープ 新じゃがいものムース
- Marinated shellfish "TAIRAGAI"
asparagus soup,potato mousse
- 白エビと帆立貝のタルタル パスティスのジュレ
- Scallop tartare with "SHIROEBI" shrimp
pastis jelly
- タスマニアサーモンの燻製 サワークリームのムースと根菜
- Lightly smoked salmon with marinated vegetable
and red wine vinegar jelly
- フォアグラのテリーヌと季節のフルーツのコンポート
- Potted duck foie-gras
seasonal fruits compote
- シェフの気まぐれパテと野菜のピクルス
- Today's pate
accompanied with home-made pickles
【温かい前菜】HOT APPETIZER
- フランス産ホワイトアスパラガスの熱々、オランデーズソース
- Steamed French white asparagus
cassie egg yolk sauce
- アンディーブのフランドル風
- Gratinated chicory rolled with serrano ham
"FLANDERS" style
- 穴子のポートワイン煮とフォアグラ、シャンピニョンのミルフィーユ
- Conger eel simmered in port wine
sandwiched duck foie-gras and mushrooms
- エスカルゴと季節のキノコのヴォローヴァン
- Snails and seasonal mushrooms in puff pastry
"Vol-au-Vent"
- フォアグラのポアレ ポテ・リエジョワーズ ソースペリグール
- Pan-fried foie gras with hot salad "Liege" style
Périgueux sauce
【スープ】SOUP AND POTAGE
- コンソメ
- Beef Consommé
- オマール海老のビスク
- Homard lobster bisque
- スッポンとキノコのスープ仕立て
- Soft shelled turtle soup style
and seasonal mushrooms
- オニオングラタンスープ
- Baked French onion soup
【お魚料理】FISH
![photo_dinner_poissons](http://www.aux-provencaux.co.jp/menulist/wp-content/uploads/photo_dinner_poissons1.jpg)
- 舌平目のグラタン《貴婦人仕立て》
- Fillet of sole gratinated
《Bonne Femme》
- 本日の鮮魚をシェフのスタイルで
- Today's fish
''Chef's style''
【お肉料理】MEAT
- 阿智黒毛和牛特選部位 赤ワインソース +1100
- Roasted Japanese WAGYU from ''NAGANO-ACHI''
today's region,red wine sauce +1100
- 骨付き仔羊のロースト エシャロットソース +1320
- Roast rack of lamb
shallot sauce +1320
- やわらか牛タンのブレゼ
- Braised beef tongue
with red wine sauce
- ブルターニュ産 仔牛フィレ肉のポアレ ソースペリグール
- Pan-fried fillet of veal
Périgueux sauce
- 和牛オックステールの赤ワイン煮 +1100
- Braised beef tail from ''JAPAN''
with red wine sauce +1100 - 骨付特大サイズ+2728
Big size+2728
- ちょっと美味しい ハヤシライス
- Hayashi-Rice
chef's special - 特大サイズ+1265
Big size+1265
![photo_dinner_viandes1](http://www.aux-provencaux.co.jp/menulist/wp-content/uploads/photo_dinner_viandes1.jpg)
![photo_dinner_viandes3](http://www.aux-provencaux.co.jp/menulist/wp-content/uploads/photo_dinner_viandes3.jpg)
![photo_dinner_viandes2](http://www.aux-provencaux.co.jp/menulist/wp-content/uploads/photo_dinner_viandes2.jpg)
Dessert デザート
季節のデザートを御用意しております。